Stralende BloeM

 

 
 

Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van anderen. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn consult vond.

Gastenboek

B.
13-12-17 12:16:37
Hallo Sandy,

Ik wilde je even laten weten dat het supergoed gaat met de meiden! De jongste dame is een aantal keer alleen naar school gegaan en komt nu alleen uit school, hoe gaaf is dit! Nogmaals ik vind je zo bijzonder. Het is een mooie gave die je bezit en dat je daar mensen mee kan helpen is echt geweldig!

Veel lieve groetjes van B.
C.R.R. ❤
01-11-17 13:02:17
Lieve Sandy,
Ik ben bij je geweest omdat ik teveel op mn schouders heb. En daardoor lichamelijke ongemakkelijkheden kreeg. Door een sessie van jou, is er een hoop van mn schouders af en mn lichaam kan het weer beter aan.
Er is me een hoop duidelijk gemaakt en bevestigd. En ik moet ook aan me zelf werken. Maar dat gaat goed komen.
Hartstikke bedankt voor de lieve woorden.
Liefs xx
Isis
31-10-17 16:59:06
Hoi Sandy,
Het was heel emotioneel en er kwam een hoop los, maar het voelde wel als een soort opluchting, jouw sessie.

Het heeft mij in de goede richting gebracht , ook door bepaalde bevestigingen. Heel erg bedankt dat ik mezelf mag en kan zijn bij jou!

Groetjes met heel veel liefde voor jou!
Bri
08-09-17 17:37:27
Beste Sandy,
Ik vind het heel bijzonder wat je van de foto's van mijn kinderen kon aflezen. Dit heeft op mij heel veel indruk gemaakt. Het was zo mooi wat je allemaal vertelde, maar ook erg emotioneel.
Ik ga het eerst een plekje geven maar ik kom zeker nog eens terug!
Heel veel groetjes Bri
Sabine Bronder
02-07-17 14:34:56
Lieve Sandy,

Samen met mijn lieve Daan de cursus Shantala Babymassage bij je gevolgd! Wat een fijne en bijzondere momentjes waren dat! Bedankt daarvoor en wat je ons/mij daarnaast ook nog meegegeven hebt... Jammer dat het maar 3 lessen waren! Mooi, bijzonder mens ben jij! Lieve kus, Sabine & Daan ♡
Tonen: 5  10   20