Stralende BloeM

 

 
 

Gastenboek 

Hier lees je de ervaringen van anderen. Ik zou het leuk vinden als je mij, en daarmee ook anderen, laat weten wat je van mijn consult vond.

Gastenboek

Bri
08-09-17 17:37:27
Beste Sandy,
Ik vind het heel bijzonder wat je van de foto's van mijn kinderen kon aflezen. Dit heeft op mij heel veel indruk gemaakt. Het was zo mooi wat je allemaal vertelde, maar ook erg emotioneel.
Ik ga het eerst een plekje geven maar ik kom zeker nog eens terug!
Heel veel groetjes Bri
Sabine Bronder
02-07-17 14:34:56
Lieve Sandy,

Samen met mijn lieve Daan de cursus Shantala Babymassage bij je gevolgd! Wat een fijne en bijzondere momentjes waren dat! Bedankt daarvoor en wat je ons/mij daarnaast ook nog meegegeven hebt... Jammer dat het maar 3 lessen waren! Mooi, bijzonder mens ben jij! Lieve kus, Sabine & Daan ♡
G H
25-04-17 10:31:40
Lieve Sandy,
Bij toeval heb ik je ontmoet en dat voelde gelijk vertrouwd en fijn. Mijn gevoel zei me dat het goed zou zijn een afspraak met je te maken en ben blij dat ik dat gedaan heb. Uit het "niets" vertelde je mij van alles over mijzelf en mijn naasten. En werkte stimulerend, waarschuwend voor mijn grenzen en troostend. Op alle vlakken een kado aan mezelf wat me verder gaat helpen en gegeven door jou, lieve Sandy, met jouw liefde en warmte gebracht komt alles nog beter binnen. Je bent een engel op aarde en blij dat ik je mocht ontmoeten. Dankjewel ! ?❤️
K VZ
24-03-17 12:36:01
Lieve Sandy,

Ik heb pas een kinderfluistersessie bij je gehad. Ik vond het heel bijzonder en je nam echt de tijd. We hebben zelfs over meer dingen gehad dan alleen maar over m'n dochter. In het begin vond ik het erg spannend, maar je was zo rustig en lief. Dat was erg fijn!!
Mocht ik je ooit nog nodig hebben, dan weet ik zeker dat ik bij je zou aankloppen!
Nogmaals hartstikke bedankt, Sandy.
Knuffel xxx
Marielle
18-11-16 12:00:47
Hoi Sandy,

We zagen je op de beurs en we wisten gelijk dat we bij jou moesten zijn! Wat ben jij een stralend, lief en vooral warm persoon! We zijn onder de indruk van wat jij ons vertelde en alles werd bevestigd van wat wij eigenlijk al dachten .... dat doet ons erg goed en het geeft ons weer meer rust .... dus nogmaals heel veel dank hiervoor!!

Liefs,
Mariëlle
Tonen: 5  10   20